maandag 1 september 2008

Casa del Mundo op 7 september


De stad Aalst organiseert samen met de raad voor Internationale Samenwerking het wereldfeest "Casa del Mundo". Het thema is FAIR TRADE en de slogan luidt: Casa del Mundo is verkocht!

Programma
Het non-stop gevarieerd namiddagprogramma start met een aperitiefgesprek over het thema "FAIR TRADE" met o.a. Dirk Barrez en Sara Van Boxstael als moderator.
Je kan optredens bijwonen van Djamel, Chouchou & Ingenzi band, Frappant, Truco Cubano, Alkuone, Streetboyz & Girls en het Don Boscokoor met tussendoor sketches rond het thema "fair trade" met medewerking van het Koninklijk Atheneum, DVM, Sint-Jozefscollege.

Presentatie: Anton Cogen.

Verder is er nog een wereldmarkt, een springkasteel en een grimeerstand voor de kleinsten, "Change the Game-bus met fairtradespel, workshop dansen, .....

Praktisch
Casa del Mundo vindt plaats op zondag 7 september 2008 van 11 tot 20 uur op het domein kasteel Terlinden, Square Geerinckx 2, Aalst. Een ticket kost 4,- EUR. Kortingskaarten van 1,- EUR kan je verkrijgen bij de dienst Welzijn, sectie Internationale Samenwerking, Zwarte Zustersstraat 15, Aalst

Geen opmerkingen: